Ik heb 10 jaar met veel liefde voor mijn vader gezorgd. Het laatste stuk vond ik echt ontzettend lastig. Zelf kon ik hem niet verzorgen na zijn overlijden en tegelijkertijd vond ik het moeilijk om juist dat deel uit handen te geven. Ik belde Erika met de mededeling dat mijn vader overleden was en dat ik even niet wist wat nu te doen. Erika vertelde mij over haar team Giselle en Jack. Zij zouden mijn vader ophalen en hem verzorgen. Haar woorden stelde mij echt direct gerust. Erika heeft ons daarna bezocht en een gesprek met ons gevoerd waarin we elkaar iets beter leerden kennen. Het was echt een ontzettend mooi gesprek waarin er voldoende ruimte en tijd was voor alle zaken die we moesten bespreken. Hierna moesten we een aantal besluiten nemen die ik moeilijk vond. Erika heeft ons hierbij geholpen door ons op basis van onze eigen intuitie, in combinatie met haar ervaring en vakkennis, besluiten te laten nemen over de uitvaart. Besluiten die goed voelde. Gedurende de organisatie van de uitvaart was ze altijd bereikbaar voor ons. Het heeft bijgedragen aan een onvergetelijk afscheid dat ik iedereen toewens. 

Bedankt voor alles Erika, Giselle en Jack! 

V. van der Storm, Haarlem”

Recommended Posts