Skip to content

Uitvaartverzorging Erika 10 Jaar!

Wat gaat de tijd toch snel: opeens is het alweer 10 jaar geleden dat ik op de fiets naar de Kamer van Koophandel ging om de zelfstandige uitvaartonderneming Uitvaartverzorging Erika in te schrijven.
De kernwaarden die ik toen voor ogen had waren: rust, persoonlijke aandacht, professionaliteit, respect, liefde en vertrouwen.

Het feit dat je de uitvaart niet meer over kunt doen, betekent dat wij een bijzondere verantwoordelijkheid hebben. Het was een droom van mij om samen met een eigen team met hetzelfde doel voor ogen te mogen werken, te weten: de uitvaart die de familie wenst vanuit onze kernwaarden te organiseren.
Het is nog steeds een bijzonder besef dat er zoveel valt te leren over het leven rondom de dood.  Prachtig zijn dan ook de lessen die zich aandienen.

Door de hele nieuwe situatie waarin we het afgelopen jaar moesten werken, is er een vraag ontstaan om ‘out-of-the box’ te denken en ik denk dat we daar in de uitvaartbranche goed in zijn geslaagd. Hele creatieve uitingen zijn er ontstaan om toch betrokkenheid en medeleven te kunnen tonen. Er is een nieuwe dimensie ontstaan en dat heeft iedereen doen realiseren dat kleine uitvaarten heel betekenisvol kunnen zijn en niet onder doen voor grote uitvaarten. Oprechte betrokkenheid en intimiteit boven kwantiteit. Bewust nadenken over wat er mogelijk is en dan kiezen wat hierbij past. Ook het omgaan met het verdriet dat het niet zo kon gaan als je graag had gewild, is vaak aan de orde geweest.

Nu, terugkijkend, realiseer ik mij dat het  is gelukt om vanuit de kernwaarden te werken. Ieder van ons ervaren team heeft zijn eigen inbreng en dat zorgt voor een compleet geheel. Maar het succes zou niet kunnen bestaan zonder onze ambassadeurs, de families die tevreden zijn en Uitvaartverzorging Erika aanbevelen. Deze families ben ik zeer dankbaar.

In de toekomst zijn wij er nog steeds voor u: als ervaren gesprekspartner bij het bespreken van een toekomstige uitvaart, bij het begeleiden/verzorgen van de gehele uitvaart, en ná de uitvaart als er nog behoefte is aan nazorg.

Hartelijke groet,
Erika

Contact

U kunt met elke uitvaartverzekering en
ieder budget bij ons terecht.

U kunt ons bereiken op: