Skip to content

Hoe gaan wij om met de situatie ten aanzien van het Coronavirus?

De corona voorzorgsmaatregelen van het RIVM leggen momenteel een grote druk op de samenleving en ook in de uitvaartbranche. Deze maatregelen kunnen steeds veranderen en wij houden ons hier van goed op de hoogte.

Als u ons belt voor de melding van overlijden dan bespreken we op dat moment wat de stand van zaken is. Op dit moment komen wij gewoon bij u thuis voor de bespreking en begeleiding. Als er wel een corona situatie is, bespreken we de mogelijkheden met u over hoe we met elkaar het afscheid kunnen gaan vormgeven en begeleiden.
Momenteel is er geen beperking meer in het aantal personen dat aanwezig mag zijn bij een uitvaart en condoleance. Omdat de 1,5 m afstand wel blijft gehanteerd, komt daar de beperking van het aantal aanwezigen uit voort. Afhankelijk van de locatie en de ruimte die daar beschikbaar is, moeten we navragen wat er mogelijk is en bij welke locatie uw wensen het beste passen.
Er zijn vele mogelijkheden om met deze bijzondere situatie om te gaan. Al deze mogelijkheden zullen wij met u doorspreken.
Laten we er voor elkaar zijn in deze uitzonderlijke periode.
Uiteindelijk komen we met elkaar tot een afscheid met liefde en respect passend in deze situatie.

Erika

Foto Erika.