Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een melding van overlijden op 06 39507245

Uitvaartverzorging Erika

  • Home
  • Uitvaartverzorging Erika

Uitvaartkosten

Kosten, offerte en verzekering

Weten waar u aan toe bent, geen verrassingen.

Kosten
Iedere uitvaart kost geld en elke keuze die men maakt heeft financiŽle consequenties, ook al wilt u daar op dat moment liever niet bij stilstaan. Bij Uitvaartverzorging Erika betaalt u een basistarief van Ä 1695,00.
De volgende diensten zijn hierin opgenomen: de uitvaartbespreking, vastleggen van alle afspraken, opstellen rouwdrukwerk/advertentie inclusief bezorgen aan huis en verzenden, opstellen kostenraming, dagelijks contact met de opdrachtgever, verzorgen alle afspraken met de toeleveranciers, verzorgen alle wettelijke formaliteiten, doen van aangifte van overlijden bij de gemeente, begeleiding dag van de uitvaart door uitvaartverzorger, contact met verzekeraars en nazorg.

De overige kosten van producten en diensten worden zonder opslag aan u doorberekend. U krijgt na ons eerste gesprek een indicatie van de kosten.

Aanvragen kostenraming: U kunt bij ons op ieder moment een kostenraming aanvragen om inzicht te krijgen in de kosten van een uitvaart. Dit is geheel vrijblijvend.


Verzekering
U kunt met elke uitvaartverzekering en elk budget terecht bij Uitvaartverzorging Erika. U bent altijd vrij om uw eigen uitvaartonderneming te kiezen, al vertellen veel verzekeraars dat dit niet zo is. Ik vind het zinvol u hier op te attenderen zodat u, als u dat wilt, ervoor kunt zorgen dat alles goed geregeld is. U kunt nakijken hoe u en uw naasten verzekerd zijn en of het past bij uw wensen.
De afgelopen jaren heb ik goede ervaringen opgedaan met Rogier AssurantiŽn in Haarlem en ben ik een samenwerking aangegaan met dit professionele en integere kantoor.

Ongeacht waar u verzekerd bent verzorgen wij de uitvaartbegeleiding.Uitvaartkosten
  • Uitvaartkosten
  • Uitvaartkosten
  • Uitvaartkosten